Herkkumaan uutuustuotteita

11.1.2019

Herkkumaan ketsuppi kaupoissa kahdessa koossa

Herkkumaan ketsupissa on annos artesaanimaista intohimoa ja laadukkaat, puhtaat raaka-aineet. Ketsuppi on nyt saatavana kaupoissa kahdessa eri koossa, 1040 gramman pullo isommalle porukalle ja 575 grammaa sopii pienempään talouteen. Molempien pullojen herkullinen säilöntäaineeton ketsuppi on suunniteltu Suomessa suomalaiseen makuun!

Herkkumaan tomaattiketsuppi saa makunsa runsaasta määrästä tomaattia: sataan grammaan ketsuppia on käytetty jopa 174 grammaa tuoretta tomaattia. Suomen parhaaseen ketsuppiin on käytetty kaikkein korkealaatuisimpia tomaatteja ja vain perinteisiä ketsuppimausteita: etikkaa, sokeria ja suolaa.

4.9.2018

Devil’s -uutuudet: Mexican Salsa ja Tomato Salsa!

Speak of the Devil! Näihin makuelämyksiin on helppo langeta! Herkkumaan uutuustuotteet Devil’s Mexican Salsa ja Tomato Salsa löytyvät nyt hyvin varusteltujen ruokakauppojen hyllyistä! Salsat luottavat luonnon voimiin ollen täysin säilöntäaineettomia ja gluteenittomia ilman lisättyä sokeria.

Tomato Salsa on tomaattisempi salsavaihtoehto, Mexican Salsa luo perustan meksikolaiselle kattauksellesi. Ne toimivat tacojen, burritojen ja tortillojen lisukkeena tai nachojen ja kasvisten dippailuun sellaisenaan. Valitse suosikkisi tai nappaa molemmat. Lue Mexican Salsan tuoteseloste tästä ja Tomato Salsan tästä.

Laske dippausvalmis purkki pöytään ja bakkanaalit voivat alkaa.

27.4.2018

Suomen suosituin maustekurkku – nyt viipaleina!

Herkkumaan perinteisellä reseptillä valmistettu maustekurkku on ollut vuosia maamme suosituin – eikä turhaan. Maun salaisuutena ovat aidot mausteet: tuore valkosipuli ja herukanlehdet sekä tietenkin korkealaatuiset kurkut.

Nyt vihdoin, yleisön pyynnöstä, maustekurkkua saa kaupasta myös valmiina viipaleina! Nostele herkut siis suoraan purkista leivän päälle, burgereihin ja hodareihin tai minkä tahansa aterian kyytipojaksi maustekurkkuviipaleita haluatkaan.

6.4.2018

Suomen puhtain täysmajoneesi saapuu kauppoihin

Miltä kuulostaa suomalaisista vapaan kanan munista ja suomalaisesta rypsiöljystä valmistettu, luonnollinen ja lisäaineeton täysmajoneesi? Sellaistahan ei ole ennen kaupoista löytynyt, mutta kohta sitä saa!
Herkkumaan suomalainen täysmajoneesi kasvatti muskelinsa ravintola-alan ammattilaisten keskuudessa viime syksynä. Kaikkien maistaneiden mukaan se on Suomen parasta majoneesia. Makuasioista voi toki aina kiistellä, mutta ainesosaluettelon perusteella majoneesimme on Suomen puhtain. Uutuus saapuu kauppoihin huhtikuun aikana: maista itse ja ihastu!

Tutustu täysmajoneesiin »

30.10.2017

Uutta Suomessa: kotimainen ja e-kooditon majoneesi

Kun ruuan turvallisuus jälleen kerran on noussut otsikoihin kananmunaskandaalin johdosta, esittelemme ylpeänä turvallisen kotimaisen majoneesin. Tämä täysin lisäaineeton ja Suomessa valmistettu majoneesi on täyttä tavaraa: kuten kotitekoinen majoneesi, myös Herkkumaan täysmajoneesi sisältää muhkeat 80 prosenttia rasvaa. Eikä se ole huono asia, sillä nyt puhutaan aidosta ruuasta ja luonnon raaka-aineista.

Emme keksineet pyörää uudelleen, teimme asiat vain entistä paremmin. Majoneesi on luonnollisesti laktoositon ja gluteeniton. Siinä on allergeeneina vain munaa ja mausteeksi lisättyä sinapinsiementä.

Suomalainen e-kooditon täysmajoneesi on turvallinen. Majoneesissa käytetyt kotimaiset, todistetusti salmonellavapaat vapaan kanan munat voidaan jäljittää tuotannosta kanalaan asti. Kanaloissa kanat ruokitaan pienestä pitäen rehulla, jossa ei ole käytetty GMO-ainesosia.

Ravintolat ja suurkeittiöt ovat ottaneet tuotteemme jo innolla vastaan, ja voit törmätä siihen useammassa maanlaajuisesti toimivassa ketjussa. Keräämme parhaillamme palautetta ravintoloilta ja viritämme tuotantolinjaamme, jotta saamme Suomen ensimmäisen kotimaisen lisäaineettoman majoneesin myös lähikauppaasi!

23.10.2017

Easy Open -kannet nyt myös hilloissa

Keväällä toimme Easy Open -kannet kurkkusäilykkeisiin ja nyt olemme vieneet uudistusta eteenpäin myös hillopakkauksiin. Tuomme Easy Open -kannet lopulta kaikkiin kotimaisiin alle 3,1 kg vihannes- ja marjatuotteisiin.

Helppoa ja herkullista!

Lasipurkkien uudet helposti avattavat kannet tunnistat ”Easy Open” -tekstistä. Kaksiosaisen kannen kevyt kiertäminen riittää vapauttamaan tyhjiön, minkä jälkeen kansi aukeaa helposti. Voit siis unohtaa haarukat, veitset, purkinavaajat ja muut vippaskonstit, sillä herkut aukeavat kädenkäänteessä.

Siirtyminen entistä helpommin avattaviin pakkauksiin lähti liikkeelle asiakaspalautteen pohjalta.

–Tavoitteenamme on helpottaa suomalaisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja herkullisia säilykkeitä. Totesimme, että helposti avautuvat Easy Open -kannet olisivat linjassa tämän tavoitteen kanssa. Vaikka vaadittu investointi pakkauslinjastoon olikin mittava, uskomme helposti avautuvien purkkien löytävän paikkansa yhä useammasta ruokapöydästä, Herkkumaan toimitusjohtaja Atte Rekola linjaa.

22.6.2017

Herkkumaan herkkusienet kätevissä pusseissa

Uutta sienirintamalta: Herkkumaan herkulliset herkkusienet saapuvat kauppoihin kätevissä pusseissa! Maukkaiden sieniemme kevyet ja helposti avattavat pussit ovat perinteisiä sienipakkauksia ekologisempi vaihtoehto, sillä niiden valmistuksesta ja kuljetuksesta syntyy vähemmän päästöjä. Myös pakkauksen jätemäärä on perinteisiä purkkeja huomattavasti pienempi. Sienet on poimittu ja valikoitu käsityönä. Ne sopivat niin keittoihin kuin kastikkeisiin, pizzoihin ja piiraisiin. Herkkusienillä tuot ateriaasi helposti mukavaa lisämakua.

Tutustu uutuuksiin:

Viipaloidut herkkusienet miedossa suolaliemessä »

Kokonaiset herkkusienet mausteliemessä »

Kokonaiset herkkusienet miedossa suolaliemessä »

21.12.2016

Herkkumaan suosikkihillot saatavilla uusissa pakkauksissa

Kuuntelimme asiakkailta saamaamme palautetta ja päätimme uudistaa suosituimpien hillojemme pakkaukset. Nyt mansikkahilloa, vadelmahilloa, kuningashilloa ja lettuhilloa on saatavilla 460 gramman purkeissa. Uudet pakkaukset mahtuvat entistä paremmin jääkaappiin. Löydät uudet pakkaukset kaupoista kautta maan. Tutustu Herkkumaan hilloihin »

8.12.2016

Mukavan mausteiset chutneyt nyt saatavilla

Herkkumaan uudet chutneyt sopivat muuhunkin kuin tikka masalan seuraksi. Mukavasti maustetut mangochutney ja punajuurichutney koristavat ja maustavat niin arkiruuan kuin juhla-aterian. Kokeile liharuokien ja juustojen kanssa! Lue lisää mangochutneysta »  ja punajuurichutneysta »

23.11.2016

Devil’s Red Pepper Jam® kasvatti massaa!

Herkkumaan Devil’s Red Pepper Jam® paprikahilloke sai isoveljen. 1120 grammainen pullo on timmissä kunnossa ja sen rasvaprosentti on lähellä nollaa. Se ei pienestä puristelusta hämmenny. Sopii joka kodin ruokapöytään sekä ammattikäyttöön.