Herkkumaan uutisia

21.8.2020

Rekry: ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ

Työ pitää sisällään mm. raaka-aineiden käsittelyä, tuotemassojen valmistamista ja keittämistä, tuotannonaikaista laadunvarmistusta eri työvaiheissa sekä pakkaamista. Tehtävässä hallitaan koko tuotanto-prosessia aina pesuista lopputuotteeseen.

Elintarvikealan koulutus ja kokemus on hyvästä, mutta sitäkin tärkeämpää on positiivinen asenne, halu oppia ja uskallus paitsi käyttää laitteita ja automatiikkaa myös tarttua fyysistä kuntoa vaativiin työtehtäviin. Odotamme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, huolellisuutta, järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa.

Lisätietoja antaa laatupäällikkö Sari Paavola, puh. 0400 189 323,
ke 26.8. klo 13-14
.

Hakemukset ja cv:t osoitteeseen kati.rekola@herkkumaa.fi
8.9.2020 mennessä.

21.8.2020

Rekry: LAATUASIANTUNTIJA

Herkkumaa Oy hakee innostunutta, innostavaa, tarkkaa
ja kannustavaa tuotannon ohjaukseen osallistuvaa

LAATUASIANTUNTIJAA

Työtehtäviin kuuluu mm: laatujärjestelmän monitorointiohjelmien toteuttaminen ja dokumentointi, tuotannonaikaisten laadun-tarkastusten suorittamisen seuranta, vahvistaminen ja dokumentointi, tuotetietojen oikeellisuuden varmistaminen ja kirjaaminen tuote-rekistereihin (Synkka, kotisivut), ohjeistusten tekeminen, päivittäminen ja jalkauttaminen sekä henkilökunnan koulutus ja koutsaaminen sekä tuotannon tukeminen.

Hakijalta odotetaan muutamien vuosien työkokemusta elintarvikealalta sekä rohkeaa ja kehittävää otetta työntekoon. Toimenkuva tarkentuu sen mukaan, mitä vahvuuksia ja kokemusta valitulla henkilöllä on. Tukena ovat kokeneet tiimipelaajahenkiset elintarvikealan ammattilaiset, joten hakemus ja cv kannattaa rohkeasti laittaa tulemaan!

Lisätietoja antaa laatupäällikkö Sari Paavola, puh. 0400 189 323,
ti 25.8. klo 13-14 ja to 27.8. klo 13-14.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen kati.rekola@herkkumaa.fi 8.9.2020 mennessä.

31.7.2020

Herkkumaalle BRC-elintarviketurvallisuussertifikaatti

Voimme ilolla ja ylpeydellä ilmoittaa, että Herkkumaa Oy on saavuttanut BRC (entinen British Retail Consortium, nykyisin Brand Reputation through Compliance) Grade A tason kesäkuun (3.–4.6.) 2020 auditoinnin pohjalta.

Olemme yhtiönä määrätietoisesti rakentaneet toimintamme vastaamaan yhä tiukkenevia globaaleja elintarviketurvallisuuden vaatimuksia. Tästä osoituksena meille on myönnetty 20.7.2020 BRC Global Standard Food -standardin elintarviketurvallisuussertifikaatti.

Haluamme jatkossakin kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa, sekä omia tuotteitamme, että private label -tuotteita vastaamaan alan viimeisimpiä vaatimustasoja.

Maistuvaa ja turvallista kesää!

10.6.2020

Herkkumaan tuotteiden ulkoasu uudistuu 2020

Herkkumaa Kurkkusalaattien uusi ilme

Herkkumaa uudistaa pakkaus- ja etikettiulkoasunsa vuoden 2020 aikana. Täysin uudistunut, selkeä ja erottuva ilme toimii tunnistettavana tekijänä niin yksittäisissä tuotteissa kuin yhdistäjänä Herkkumaa-tuoteperheissä.

Vahva graafinen ulkoasu auttaa helpottamaan tuotteiden tunnistettavuutta, valintaa ja löydettävyyttä tuotehyllyistä. Kuluttajille käyttäjäystävällisellä suunnittelulla tuotetiedot on ryhmitelty loogiseen ja helposti ymmärrettävään muotoon, näin oleellinen tieto löytyy aina samasta paikasta. Kurkkusalaattien 430 g purkit ovat varustettu helposti avautuvilla Easy Open -kansilla, joiden kokomusta väri kruunaa uuden pakkausilmeen tunnistettavuuden.
Herkkumaan uudistuva pakkausten ja etikettien ulkoasu näkyy ensimmäisenä Herkkumaa Kurkkusalaatti ja Herkkumaa Sinappikurkkusalaatti -tuotteissa.

8.6.2020

Rekry: KUNNOSSAPITOASENTAJA

Herkkumaan toiminnan edelleen laajentuessa haemme vakituiseen työsuhteeseen

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Tehtävääsi kuuluu elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden käynnissä- ja kunnossapito.

Odotamme sinulta:
• työkokemusta soveltuvista tehtävistä
• ymmärrys automaatiolaitteista ja elintarviketeollisuuskokemus katsotaan eduksi
• pärjäät suullisesti ja kirjallisesti englannin kielellä
• ulospäinsuuntautuvaa ja ammatillisesti uteliasta asennetta
• valmiutta vuorotyöhön

Heräsikö mielenkiintosi? Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Lue lisää paikasta ja lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.6.2020 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoa saat Adeccon Salla Helmiseltä salla.helminen@adecco.fi / p. 040 4513518.

16.12.2019

Hope ry joululahjoitus

Tänäkin vuonna joululahjoituksemme kohdistui Hope ry:lle! Hope ry auttaa vähävaraisia perheitä muunmuassa vaatelahjoitusten ja lasten harrastustukien muodossa. Herkullista joulua Herkkumaalta

4.12.2019

Koko henkilökuntamme on laatujärjestelmäkoulutuksessa torstaina 5.12.

Palvelemme teitä jälleen maanantaina 9.12.

28.3.2018

Herkkumaan majoneeseille ja kastikkeille laatusertifiointi

Herkkumaan säilykkeillä ja hilloilla on ollut jo pitkään Bureau Veritaksen laatusertifiointi. Nyt laatujärjestelmää on laajennettu myös majoneeseihin ja maustamisen kastikkeisiin.

–Ensimmäiset majoneesit ja maustamisen kastikkeet valmistuivat Hämeenlinnan tehtaaltamme viime vuoden puolella. Uuden linjaston ja reseptiikan avulla aiomme valmistaa Suomen laadukkaimmat ketsupit, salaatinkastikkeet, grillauskastikkeet, salsat ja dipit. Esimerkiksi uusi, säilöntäaineeton ketsuppi ja suomalainen täysmajoneesi ovat jo voittaneet sankoin joukoin horeca-ammattilaisia puolelleen. Vastaavia tuotteita ei ole vielä myynnissä kenelläkään muulla kotimaisella valmistajalla. Tänä vuonna meiltä saapuu kauppoihin todella monia muitakin kastikepuolen uutuuksia, Herkkumaan toimitusjohtaja Atte Rekola kertoo.

2.3.2018

Palvelukseen haetaan!

Herkkumaa on kasvava suomalaisen elintarvikevalmistuksen kärkiyritys, joka jatkaa vahvoja perheyritysperinteitään jo vuodesta 1987. Herkkumaa työllistää ympäri vuoden tehtaallaan kolmisen kymmentä ammattiosaajaa ja satokaudella henkilöstömäärä 2-3 kertaistuu.

Säilömme tuotteisiimme Suomen kesän, luonnon omat puhtaat maut. Laajasta valikoimastamme löytyvät maistuvat säilykkeet, herkulliset hillot sekä maustekastikkeet ja majoneesit jokaiseen herkutteluhetkeen. Tuotantomme on kokenut suurta muutosta uusien koneiden ja laitteistojen myötä. Voimmekin todeta, että linjastomme ovat tällä hetkellä alansa huippua, tarjoten monipuolisen mahdollisuuden tuotekehitykseen ja tulevaisuuden huippu tuotteisiin.

HUOLTOASENTAJA

Etsimme vakituista vahvistusta huolto- ja kunnossapitotiimiimme varmistamaan tuotannon sujuvuutta.

Odotamme sinulta:

  • muutaman vuoden mittaista työkokemusta automaatio- ja/tai kunnossapitotehtävistä
  • pneumatiikan perusteiden ymmärrystä
  • ahkeruutta, oma- aloitteisuutta sekä positiivista asennetta työhön
  • valmiutta 2- vuorotyöhön ja joustavuutta työajoissa
  • omaa autoa

Tarjoamme:

  • vakituisen ja kokoaikaisen työn suomalaisessa perheyrityksessä
  • mukavan työyhteisön tuen nykyaikaisessa elintarvikevalmistuksen laiteympäristössä
  • tilaisuuden parantaa omaa osaamista jatkuvasti kehittyvässä alansa kärkiyrityksessä
  • mahdollisuuden tehdä vapaat sisään tehdasseissakkiin (kesäkuu vko 25-26 ) ennen 2018 satokauden alkua

Huoltoasentajan työssä menestyminen vaatii hyvää peruskuntoa, liikunnallisuutta sekä kohtuullista englannin kielitaitoa. Työturvallisuuskortti ja hygieniapassi katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa Jussi Miettinen tiistaisin klo 13- 16 tai sähköpostitse jussi.miettinen@barona.fi sekä Herkkumaalta Tekninen päällikkö Harri Halonen harri.halonen@herkkumaa.fi

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää jo tänään!

1.12.2017

Osta työtä Suomeen -päivä 1.12.

Joulukuun avaa Osta työtä Suomeen -päivä. Tämän päivän tarkoituksena on muistuttaa meitä kaikkia kotimaisen työn ja tuotannon suosimisen merkityksestä: jos jokainen suomalaisen ostaisi kymmenellä eurolla enemmän kotimaista tuotantoa kuukaudessa, se loisi vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa Suomeen. Samalla kotimaisen tuotannon suosiminen olisi vahva signaali kauppojen sisäänostajille, jotka seuraavat ostakäyttäytymistä hyvin tarkkaan.

Meillä Herkkumaalla pääosa tuotannosta – niin tuotenimikkeillä kuin myyntimäärillä mitattuna – valmistetaan kotimaisista raaka-aineista Hämeenlinnan tehtaallamme. Ostamalla tuotteitamme tuet samalla kotimaisia viljelijöitä, kuljetusyrityksiä ja kauppaa. Kiitämme sinua, kun suosit kotimaista työtä.