Herkkumaan uutisia

22.8.2017

Herkkumaa Kespron messuilla Tampereella 7.9.2017

Herkkumaa osallistuu Kespron messuille torstaina 7. syyskuuta. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Tähtiareenalla pidettävät messut ovat avoinna klo 13­–18 HoReCa-ammattilaisille. Messuille pääsee ilmoittautumaan osoitteessa https://www.lyyti.fi/kespro. Tule tutustumaan Herkkumaan uutuuksiin ja suosikkituotteisiin osastollemme!

22.8.2017

Herkkumaa Heinon Tukkumessuilla 5.9.2017

Herkkumaa osallistuu Heinon Tukkumessuille 5. syyskuuta. Esittelemme osastollamme suosikkituotteitamme ja maukkaimpia uutuussäilykkeitä ja -kastikkeita. Löydät meidät neloshallista osastolta 110.

Ilmoittaudu messuille osoitteessa https://heinontukkumessut.fi/ ja tule käymään osastollamme!

4.7.2017

Herkkumaan PopUp-myymälä avoinna heinäkuussa

PopUp-myymälämme on avoinna jälleen tehtaamme pihassa 6.–28.7. Tarjolla ei suinkaan ole varastossa pölyyntyneitä poistoeriä, vaan priimatavaraa suoraan tehtaalta. Tule tutustumaan viikoittain vaihtuvaan valikoimaamme: kerro navigaattorille suunnaksi Tervalammintie 99, Hämeenlinna, Tuulos.

1.6.2017

Palvelutukku Pohjoinen aloittaa Herkkumaan edustajana ja jakelijana

Herkkumaa Oy ja Palvelutukku Pohjoinen ovat solmineet laajamittaisen yhteistyösopimuksen koskien kaikkia Herkkumaa Oy:n Horeca- ja kuluttajatuotteita Pohjois-Pohjanmaan sekä Lapin maakunnissa 1.6.2017 alkaen.

Palvelutukku Pohjoinen vastaa Herkkumaan tuotteiden edustuksesta, myynnistä, jakelusta ja laskutuksesta, edellä mainitulla alueella 1.6.2017 alkaen.

Palvelutukku-pohjoinenHerkkumaa-logo

18.4.2017

Herkkumaan lasipurkeille helposti avattavat kannet

Vastaamme kuluttajien toiveisiin ja tuomme helposti avattavat kannet myös lasipurkkeihin. Ensimmäisenä ”easy open” -kansiin siirtyvät kurkkusäilykkeet, jotka pääsevät uusiin kansiin jo tällä viikolla. Perässä seuraavat kaikki hillot ja muut alle 3100 g vihannes- ja marjatuotteet. Ensimmäiset uudet pakkaukset saapuvat kauppoihin ja suurkeittiöihin kevään aikana ja loputkin satokauden mittaan.


Helppoa ja herkullista!

Lasipurkkien uudet, helposti aukeavat kannet tunnistat ”easy open” -tekstistä. Kaksiosaisen kannen kevyt kiertäminen vapauttaa tyhjiön, mikä tekee avaamisesta nopeaa ja kevyttä. Enää ei siis tarvitse kikkailla, kolautella purkkeja pöytiin tai varautua teräasein päästäkseen kiinni kurkkuihin, hilloihin, survoksiin ja muihin herkkuihin! Nälkäisimmät avaavat uudet purkit jopa yhdellä kädellä!

–Muutos syntyi vastauksena asiakaspalautteisiin. Haluamme helpottaa ihmisten arkea niin monikäyttöisillä ja herkullisilla säilykkeillä kuin helppokäyttöisillä pakkauksilla. Uudistus vaati meiltä mittavan linjastoinvestoinnin, mutta uskon sen maksavan itsensä takaisin asiakastyytyväisyydessä. Pienissä peltitölkeissä siirryimme easy openeihin jo viime vuonna. Eikä kehitys pääty tähän, sillä meiltä on tulossa myös monia uutuustuotteita vuoden mittaan, Herkkumaan toimitusjohtaja Atte Rekola vihjaa.

7.3.2017

Huippukokki Matti Jämsén ja Herkkumaa yhteistyöhön

Huippukokki Matti Jämsén ja Herkkumaa ovat sopineet tuotekehitysyhteistyöstä. Kansainvälisesti arvostetun huippukokin kädenjälki tulee maistumaan monissa uutuustuotteissamme, joita saapuu kauppojen ja suurkeittiöiden hyllyille jo tämän vuoden puolella.

Matti Jämsén tarjoilee myös inspiroivia reseptejä niin kotikeittiöön kuin ammattilaisillekin – Herkkumaan tuotteita hyödyntäen.

–Herkkumaan säilykkeistä, hilloista ja kastikkeista saa nopeasti maistuvaa ruokaa, sillä tuotteet ovat monipuolisia ja helposti tuunattavissa. Vapaapäivinäni kokkaan rehellistä safkaa hyvistä raaka-aineista: tärkeintä on, että ruoka maistuu hyvältä. Juuri tällaisiin resepteihin Herkkumaan tuotteet taipuvat loistavasti. Rentojen tyyppien kanssa on mukavaa tehdä töitä: odotan innolla yhteisiä tuotekehityspäiviämme, Matti Jämsén sanoo.

Matin meriitteihin kuuluu mm. Suomen kaikkien aikojen paras sijoitus kokkien maailmanmestaruuskilpailussa, Bocuse d’Orissa. Vuonna 2014 Matti voitti 4. sijan sekä parhaan lihavadin palkinnon. Vuonna 2011 hän oli kilpailun viides. Lisäksi Matti on työskennellyt lukuisissa kotimaisissa huippuravintoloissa, kuten Chez Dominiquessa, Fishmarketissa ja G.W. Sundsmansissa. Matti on valittu Suomen Gastronomian Akatemian äänestyksessä Kokkien Kokiksi vuonna 2015, lukuisien muiden hienojen tittelien lisäksi. Tällä hetkellä hän vastaa Silja Linen ravintoloista ja ruokatarjonnan kehittämisestä Head of Restaurant Services -tittelillä.

 

20.2.2017

Herkkumaan hillot Suomi 100 -menulla

Suomen satavuotisjuhlien kunniaksi suurlähetystöissämme ympäri maailmaa tarjoillaan juhlamenua. Kaikissa ruokalajeissa on mukana Suomen puhdas luonto ja sen antimet. Resepteistä löytyy myös Herkkumaan hilloja!

Juhlavuoden menun ovat suunnitelleet keittiömestarit Kim Palhus ja Arto Rastas. Menu on suunniteltu niin, että sen voi toteuttaa eri puolilla maailmaa, vaikka raaka-aineiden saatavuus voi vaihdella. Alkuruokana tarjoillaan suomalaisia suupaloja: mm. riimisuolattua naudanfileetä, jota kyydittää Herkkumaan Arctic Berries Tyrnihillo. Alkupaloista löytyy myös puolukkapulla, jonka reseptistä löytyy Arctic Berries Puolukkahilloa.

–Tutustuin Herkkumaan tuotteisiin Food From Finland -yhteistyön kautta, kun kiersimme Herkkumaan ja muiden kotimaisten yritysten kanssa maailman messuja. Oivalsin silloin Herkkumaan hillojen korkealaatuisuuden, mikä näkyy myös korkeana marjapitoisuutena, keittiömestari Kim Palhus kertoo.

–Suomi 100 -menun kriteereinä olivat raaka-aineiden laatu, saatavuus ja kotimaisuus. Herkkumaan kohdalla kriteerit täyttyivät niin hyvin, että otimme mukaan myös yhden ylimääräisen tuotteen, Herkkumaan Vadelmahillon, joka ei näy menulla. Vadelmahillolle löytyy varmasti monenlaista käyttöä ulkomaanedustoissamme, Palhus summaa.

Katso koko menu ja reseptit Ulkoministeriön sivuilta!

 

27.1.2017

Fastfood & Café & Ravintola -tapahtuma Messukeskuksessa 8.-9.3.2017

Fastfood & Café & Ravintola -ammattitapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 8.–9. maaliskuuta. Me olemme luonnollisesti mukana esittelemässä ammattilaisille suunnattua valikoimaamme ja uutuuksiamme. Osastomme on 1c5. Ilmoittaudu ilmaiseksi klikkaamalla alla olevaa kutsua ja tule poikkeamaan!

FFCR2017_e-Kutsu_Herkkumaa-Oy

 

16.12.2016

Oletko jo kokeillut maustekurkkukeittoa?

Maustekurkku on monikäyttöinen ainesosa, ja nyt sen ovat huomanneet myös ruokabloggaajat. Kalifornialainen ruokabloggaaja Cathy Pollackin maustekurkkukeiton resepti on noussut melkoiseksi somehitiksi. Se on saanut kannanottoja puolesta ja vastaan, mutta keittoa tehneet tuntuvat siitä tykkäävän. Reseptin voitte käydä katsomassa Ilta-Sanomien kotisivuilta, josta mekin sen löysimme: http://www.iltasanomat.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005008380.html

Kurkuiksi reseptiin sopivat Suomen suosituimmat Herkkumaan maustekurkut, joita löytyy irtomyynnistä ympäri maan.

27.10.2016

Herkkumaan tuotesalkkuja arvottiin Rikaisten joulumessuilla

Osallistuimme eilen Pirkkalassa Elintarviketukku Rikaisten joulumessuille, joilla esittelimme muiden maan johtavien tavarantoimittajien kanssa joulutuotteitamme ja uutuuksiamme. Arvoimme messuilla kaksi herkuilla täytettyä tuotesalkkua. Onnetar suosi tällä kertaa Pia Jyrkänkoskea Tampereelta ja Auli Kimppaa Sastamalasta. Lähetämme tuotesalkut voittajille.

Toivotamme onnea voittajille ja hyvää joulunodotusta myös kaikille muille!