Herkkumaan uutisia

16.12.2019

Hope ry joululahjoitus

Tänäkin vuonna joululahjoituksemme kohdistui Hope ry:lle! Hope ry auttaa vähävaraisia perheitä muunmuassa vaatelahjoitusten ja lasten harrastustukien muodossa. Herkullista joulua Herkkumaalta

4.12.2019

Koko henkilökuntamme on laatujärjestelmäkoulutuksessa torstaina 5.12.

Palvelemme teitä jälleen maanantaina 9.12.

28.3.2018

Herkkumaan majoneeseille ja kastikkeille laatusertifiointi

Herkkumaan säilykkeillä ja hilloilla on ollut jo pitkään Bureau Veritaksen laatusertifiointi. Nyt laatujärjestelmää on laajennettu myös majoneeseihin ja maustamisen kastikkeisiin.

–Ensimmäiset majoneesit ja maustamisen kastikkeet valmistuivat Hämeenlinnan tehtaaltamme viime vuoden puolella. Uuden linjaston ja reseptiikan avulla aiomme valmistaa Suomen laadukkaimmat ketsupit, salaatinkastikkeet, grillauskastikkeet, salsat ja dipit. Esimerkiksi uusi, säilöntäaineeton ketsuppi ja suomalainen täysmajoneesi ovat jo voittaneet sankoin joukoin horeca-ammattilaisia puolelleen. Vastaavia tuotteita ei ole vielä myynnissä kenelläkään muulla kotimaisella valmistajalla. Tänä vuonna meiltä saapuu kauppoihin todella monia muitakin kastikepuolen uutuuksia, Herkkumaan toimitusjohtaja Atte Rekola kertoo.

2.3.2018

Palvelukseen haetaan!

Herkkumaa on kasvava suomalaisen elintarvikevalmistuksen kärkiyritys, joka jatkaa vahvoja perheyritysperinteitään jo vuodesta 1987. Herkkumaa työllistää ympäri vuoden tehtaallaan kolmisen kymmentä ammattiosaajaa ja satokaudella henkilöstömäärä 2-3 kertaistuu.

Säilömme tuotteisiimme Suomen kesän, luonnon omat puhtaat maut. Laajasta valikoimastamme löytyvät maistuvat säilykkeet, herkulliset hillot sekä maustekastikkeet ja majoneesit jokaiseen herkutteluhetkeen. Tuotantomme on kokenut suurta muutosta uusien koneiden ja laitteistojen myötä. Voimmekin todeta, että linjastomme ovat tällä hetkellä alansa huippua, tarjoten monipuolisen mahdollisuuden tuotekehitykseen ja tulevaisuuden huippu tuotteisiin.

HUOLTOASENTAJA

Etsimme vakituista vahvistusta huolto- ja kunnossapitotiimiimme varmistamaan tuotannon sujuvuutta.

Odotamme sinulta:

  • muutaman vuoden mittaista työkokemusta automaatio- ja/tai kunnossapitotehtävistä
  • pneumatiikan perusteiden ymmärrystä
  • ahkeruutta, oma- aloitteisuutta sekä positiivista asennetta työhön
  • valmiutta 2- vuorotyöhön ja joustavuutta työajoissa
  • omaa autoa

Tarjoamme:

  • vakituisen ja kokoaikaisen työn suomalaisessa perheyrityksessä
  • mukavan työyhteisön tuen nykyaikaisessa elintarvikevalmistuksen laiteympäristössä
  • tilaisuuden parantaa omaa osaamista jatkuvasti kehittyvässä alansa kärkiyrityksessä
  • mahdollisuuden tehdä vapaat sisään tehdasseissakkiin (kesäkuu vko 25-26 ) ennen 2018 satokauden alkua

Huoltoasentajan työssä menestyminen vaatii hyvää peruskuntoa, liikunnallisuutta sekä kohtuullista englannin kielitaitoa. Työturvallisuuskortti ja hygieniapassi katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa Jussi Miettinen tiistaisin klo 13- 16 tai sähköpostitse jussi.miettinen@barona.fi sekä Herkkumaalta Tekninen päällikkö Harri Halonen harri.halonen@herkkumaa.fi

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää jo tänään!

1.12.2017

Osta työtä Suomeen -päivä 1.12.

Joulukuun avaa Osta työtä Suomeen -päivä. Tämän päivän tarkoituksena on muistuttaa meitä kaikkia kotimaisen työn ja tuotannon suosimisen merkityksestä: jos jokainen suomalaisen ostaisi kymmenellä eurolla enemmän kotimaista tuotantoa kuukaudessa, se loisi vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa Suomeen. Samalla kotimaisen tuotannon suosiminen olisi vahva signaali kauppojen sisäänostajille, jotka seuraavat ostakäyttäytymistä hyvin tarkkaan.

Meillä Herkkumaalla pääosa tuotannosta – niin tuotenimikkeillä kuin myyntimäärillä mitattuna – valmistetaan kotimaisista raaka-aineista Hämeenlinnan tehtaallamme. Ostamalla tuotteitamme tuet samalla kotimaisia viljelijöitä, kuljetusyrityksiä ja kauppaa. Kiitämme sinua, kun suosit kotimaista työtä.

30.10.2017

Herkkumaan uusi ketsuppi tähtää Suomen huipulle

Lähdimme jo jokin aika sitten kehittämään laadukasta Suomessa valmistettua ketsuppia. Sellaista, jota ei vielä hyllyiltä löydy, mutta josta moni ketsupin ystävä, kotikokki ja ammattilainen on unelmoinut. Ketsuppia, jossa on annos artesaanimaista intohimoa ja laadukkaat, puhtaat raaka-aineet. Se on Herkkumaan uusi, Suomessa valmistettu premium-ketsuppi.

Reseptimme viimeistelee pitkä kokemuksemme teollisesta tuotannosta – luonnollisesti siinä maistuu myös horeca-ammattilaisten näkemys. Kuorrutteeksi annoimme uskottavan olemuksen, jonka ketsupin ystävät tunnistavat kaupankin hyllyllä.

Herkkumaan uusi ketsuppi saapuu ensimmäisenä ammattikeittiöihin. Pakkaus on helposti aukeava 10 kg kantikas rasia. Kantikkuus säästää tilaa jopa 33 % verrattuna vastaavan tilavuuden pyöreään sankoon.

Laatutyö ei kuitenkaan ole koskaan valmista. Mukana kehitystyössä on ollut tähän saakka lukuisia horeca-ammattilaisia – ja kehitämme reseptiä edelleen teiltä saadun palautteen pohjalta. Talven aikana otamme tuotekehitykseen mukaan myös kuluttajaraadin. Tavoitteemme on paras Suomessa valmistettu, marketista löytyvä ketsuppi – sen aseman aiomme ottaa ja pitää hallussa.

30.10.2017

Paha saa palkkansa: kasvanut Devil’s-tuotesarja lämmittää ruokapöytiä

Herkkumaan Devil’s-tuotteet ovat löytäneet itsensä hyvin suomalaisten ruokapöytiin. Lämpimän vastaanoton vuoksi sarja on kaikessa hiljaisuudessa kasvanut. Onkin aika ottaa perhepotretti.

Kuvan taustalla ovat hiljattain Devil’s-perheeseen liittyneet majoneesit. Devil’s mayonnaise, Devil’s savuchilimajoneesi ja Devil’s kurkkumajoneesi. Nämä suuremmat sisarukset eivät ole vielä olleet pieniin päin. Löydätkin heidät toistaiseksi vain ravintoloista: ehkä oletkin jo tuntenut vienot liekit hampurilaisen täytteenä tai ranskalaisten dippinä. Jälkikasvua on kuitenkin käytäväpuheiden mukaan tulossa. Odottelemme sitä innolla!

Kuvan vasemmassa laidassa komeilevat perheen päät: Devil’s Salad Hot ja Devil’s Salad Mild. Mild on säyseämpi humanisti helvetistä, joka luottaa viettelyksen voimaan. Hot on aggressiivisempi halki-poikki-pinoon -tyyppi, jonka mielestä sinun suusi synnit eivät ole soviteltavissa, vaan niitä on rangaistava helvetinmoisilla lieskoilla. Vaikka pariskunnan luonteissa on pieniä eroja, he tulevat hyvin toimeen samalla jääkaapin hyllyllä. Heidän vieressään vasemmalla on Devil’s Red Pepper Jam – sisarpuoli, jossa on hieman samaa verta, mutta joka makeilevana pikkupiruna erottuu kyllä joukosta. Devil’s Salad Mildin isompi sisko tunki itsensä kuvan etualalle. Lähes kilon painoisena se olisi kyllä näkynyt myös taka-alalta, mutta halusi nyt kovasti esitellä uutta ilmettään – saatat nähdä isomman Mildin vanhoissa tamineissa vielä joissakin kaupoissa.

Paholaisperheen vihreät lampaat ovat ryhmittyneet potretin oikeaan laitaan. Devil’s chilikurkkuviipaleet, Devil’s jalapenoviipaleet sekä kuvasta työkiireiden takia pois jääneet, ravintolapuolella viihtyvät Devil’s chilinen maustekurkku ja Devil’s chilinen viipalekurkku täydentävät punainen-valkoinen-vihreä -ruokaympyrän. Tuliset kurkut ja polttava jalapeno ovat pirun hyvää hiukopalaa leivän päällä, salaattipöydässä ja hampurilaisissa.

Kuvauksista perheen matka jatkuu kohti kauppojen hyllyjä. Tunnistat pirulaiset tummasta etiketistä, jolla ne erottuvat niin texmex-puolella kuin muillakin hyllyillä. Osa perheestä on saattanut livahtaa säilykkeiden sekaan ja chilikurkkuja löytyy myös irtotavarana suuremmista marketeista.

Löydä paholainen. Muuten paholainen löytää sinut.
Tutustu koko Devil’s-valikoimaan täällä.

26.10.2017

Suomen laadukkaimmat majoneesit suurkeittiöihin

Herkkumaan uudet kotimaiset majoneesit saapuivat suurkeittiöihin HoReCa-pakkauksissa. Reilunkokoiset kantikkaat pakkaukset sisältävät runsaasti täyteläistä makua.

E-kooditon suomalainen täysmajoneesi

E-kooditon suomalainen täysmajoneesi on aidoista aineksista valmistettua täyttä tavaraa – rasvapitoisuuskin on täyteläisen maun edellyttämä 80 prosenttia. Avainlipun koristamaa lisäaineetonta, laktoositonta ja gluteenitonta täysmajoneesia on turvallista käyttää suurkeittiöissä, sillä allergisoivia aineita ovat vain muna ja sinapinsiemen. Majoneesin täyteläinen koostumus sopii monipuoliseen käyttöön – salaateista ruuanlaittoon ja lisukkeeksi.

Devil’s-majoneesit tuovat uutta potkua majoneesimarkkinoille

Devil’s-majoneesit ovat maustettuja, herkullisia majoneeseja, jotka käyvät lisäkkeeksi sellaisenaan. Niillä täytät hampurilaiset ja muut herkut tai annat mukavan lisän salaatti- ja noutopöytään. Devil’s mayonaisse on mukavan tulinen chilimajoneesi, Devil’s savuchilimajoneesi herauttaa kielelle chipotlemaisen jälkipotkun ja Devil’s-kurkkumajoneesi on kuin syntynyt pikaruuan täytteeksi.

Devil’s-majoneesit ovat laktoosittomia ja gluteenittomia kotimaisia tuotteita, joiden pakkauskokona on 2,5 kg. Käytämme majoneeseissa tuoreina tehtaallemme saapuneita vihanneksia ja kasviksia. Herkulliset valkosipulin, kurkun ja chilien maut syntyvät tuoreista raaka-aineista, eikä mausteista, aromeista tai kuivatuista jauheista.

Kotimainen vegaanimajoneesi elää ajan hengessä

Kasvisruuan vallatessa tilaa yhä useammalla ruokalistalla ja lounaspöydässä, päätimme vastata huutoon luomalla maukkaan kotimaisen vegaanimajoneesin eli vegeneesin. Vegeneesiä on saatavana täysin allergeenittomana 30 % rasvaa sisältävänä versiona ja 60 % rasvaa sisältävänä laktoosittomana ja gluteenittomana versiona. Molemmat ovat laadukkaita kasvismajoneeseja, joista saat vegaaniruuille täyteläisen raaka-aineen tai lisäkkeen.

Kantikkaat pakkaukset ovat kevyitä luonnolle

Majoneesipakkauksemme ovat pääasiassa 2,5-kiloisia, mutta täysmajoneesia tarjotaan mahtavassa 5 kilon pakkauksessa. Uudet kantikkaat rasiat säästävät kuljetuksessa tilaa jopa 33 % verrattuna vastaavan kokoisiin pyöreisiin sankoihin. Tilasit sitten täys- tai kevytmajoneesia, on tuotteen jalanjälki täten tavanomaista kevyempi.

23.10.2017

Easy Open -kannet nyt myös hilloissa

Keväällä toimme Easy Open -kannet kurkkusäilykkeisiin ja nyt olemme vieneet uudistusta eteenpäin myös hillopakkauksiin. Tuomme Easy Open -kannet lopulta kaikkiin kotimaisiin alle 3,1 kg vihannes- ja marjatuotteisiin.

Helppoa ja herkullista!

Lasipurkkien uudet helposti avattavat kannet tunnistat ”Easy Open” -tekstistä. Kaksiosaisen kannen kevyt kiertäminen riittää vapauttamaan tyhjiön, minkä jälkeen kansi aukeaa helposti. Voit siis unohtaa haarukat, veitset, purkinavaajat ja muut vippaskonstit, sillä herkut aukeavat kädenkäänteessä.

Siirtyminen entistä helpommin avattaviin pakkauksiin lähti liikkeelle asiakaspalautteen pohjalta.

–Tavoitteenamme on helpottaa suomalaisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja herkullisia säilykkeitä. Totesimme, että helposti avautuvat Easy Open -kannet olisivat linjassa tämän tavoitteen kanssa. Vaikka vaadittu investointi pakkauslinjastoon olikin mittava, uskomme helposti avautuvien purkkien löytävän paikkansa yhä useammasta ruokapöydästä, Herkkumaan toimitusjohtaja Atte Rekola linjaa.

22.8.2017

Herkkumaa Kespron messuilla Tampereella 7.9.2017

Herkkumaa osallistuu Kespron messuille torstaina 7. syyskuuta. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Tähtiareenalla pidettävät messut ovat avoinna klo 13­–18 HoReCa-ammattilaisille. Messuille pääsee ilmoittautumaan osoitteessa https://www.lyyti.fi/kespro. Tule tutustumaan Herkkumaan uutuuksiin ja suosikkituotteisiin osastollemme!