Herkkumaan uutuustuotteita

30.10.2017

Uutta Suomessa: kotimainen ja e-kooditon majoneesi

Kun ruuan turvallisuus jälleen kerran on noussut otsikoihin kananmunaskandaalin johdosta, esittelemme ylpeänä turvallisen kotimaisen majoneesin. Tämä täysin lisäaineeton ja Suomessa valmistettu majoneesi on täyttä tavaraa: kuten kotitekoinen majoneesi, myös Herkkumaan täysmajoneesi sisältää muhkeat 80 prosenttia rasvaa. Eikä se ole huono asia, sillä nyt puhutaan aidosta ruuasta ja luonnon raaka-aineista.

Emme keksineet pyörää uudelleen, teimme asiat vain entistä paremmin. Majoneesi on luonnollisesti laktoositon ja gluteeniton. Siinä on allergeeneina vain munaa ja mausteeksi lisättyä sinapinsiementä.

Suomalainen e-kooditon täysmajoneesi on turvallinen. Majoneesissa käytetyt kotimaiset, todistetusti salmonellavapaat vapaan kanan munat voidaan jäljittää tuotannosta kanalaan asti. Kanaloissa kanat ruokitaan pienestä pitäen rehulla, jossa ei ole käytetty GMO-ainesosia.

Ravintolat ja suurkeittiöt ovat ottaneet tuotteemme jo innolla vastaan, ja voit törmätä siihen useammassa maanlaajuisesti toimivassa ketjussa. Keräämme parhaillamme palautetta ravintoloilta ja viritämme tuotantolinjaamme, jotta saamme Suomen ensimmäisen kotimaisen lisäaineettoman majoneesin myös lähikauppaasi!

23.10.2017

Easy Open -kannet nyt myös hilloissa

Keväällä toimme Easy Open -kannet kurkkusäilykkeisiin ja nyt olemme vieneet uudistusta eteenpäin myös hillopakkauksiin. Tuomme Easy Open -kannet lopulta kaikkiin kotimaisiin alle 3,1 kg vihannes- ja marjatuotteisiin.

Helppoa ja herkullista!

Lasipurkkien uudet helposti avattavat kannet tunnistat ”Easy Open” -tekstistä. Kaksiosaisen kannen kevyt kiertäminen riittää vapauttamaan tyhjiön, minkä jälkeen kansi aukeaa helposti. Voit siis unohtaa haarukat, veitset, purkinavaajat ja muut vippaskonstit, sillä herkut aukeavat kädenkäänteessä.

Siirtyminen entistä helpommin avattaviin pakkauksiin lähti liikkeelle asiakaspalautteen pohjalta.

–Tavoitteenamme on helpottaa suomalaisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja herkullisia säilykkeitä. Totesimme, että helposti avautuvat Easy Open -kannet olisivat linjassa tämän tavoitteen kanssa. Vaikka vaadittu investointi pakkauslinjastoon olikin mittava, uskomme helposti avautuvien purkkien löytävän paikkansa yhä useammasta ruokapöydästä, Herkkumaan toimitusjohtaja Atte Rekola linjaa.

22.6.2017

Herkkumaan herkkusienet kätevissä pusseissa

Uutta sienirintamalta: Herkkumaan herkulliset herkkusienet saapuvat kauppoihin kätevissä pusseissa! Maukkaiden sieniemme kevyet ja helposti avattavat pussit ovat perinteisiä sienipakkauksia ekologisempi vaihtoehto, sillä niiden valmistuksesta ja kuljetuksesta syntyy vähemmän päästöjä. Myös pakkauksen jätemäärä on perinteisiä purkkeja huomattavasti pienempi. Sienet on poimittu ja valikoitu käsityönä. Ne sopivat niin keittoihin kuin kastikkeisiin, pizzoihin ja piiraisiin. Herkkusienillä tuot ateriaasi helposti mukavaa lisämakua.

Tutustu uutuuksiin:

Viipaloidut herkkusienet miedossa suolaliemessä »

Kokonaiset herkkusienet mausteliemessä »

Kokonaiset herkkusienet miedossa suolaliemessä »

21.12.2016

Herkkumaan suosikkihillot saatavilla uusissa pakkauksissa

Kuuntelimme asiakkailta saamaamme palautetta ja päätimme uudistaa suosituimpien hillojemme pakkaukset. Nyt mansikkahilloa, vadelmahilloa, kuningashilloa ja lettuhilloa on saatavilla 460 gramman purkeissa. Uudet pakkaukset mahtuvat entistä paremmin jääkaappiin. Löydät uudet pakkaukset kaupoista kautta maan. Tutustu Herkkumaan hilloihin »

8.12.2016

Mukavan mausteiset chutneyt nyt saatavilla

Herkkumaan uudet chutneyt sopivat muuhunkin kuin tikka masalan seuraksi. Mukavasti maustetut mangochutney ja punajuurichutney koristavat ja maustavat niin arkiruuan kuin juhla-aterian. Kokeile liharuokien ja juustojen kanssa! Lue lisää mangochutneysta »  ja punajuurichutneysta »

23.11.2016

Devil’s Red Pepper Jam® kasvatti massaa!

Herkkumaan Devil’s Red Pepper Jam® paprikahilloke sai isoveljen. 1120 grammainen pullo on timmissä kunnossa ja sen rasvaprosentti on lähellä nollaa. Se ei pienestä puristelusta hämmenny. Sopii joka kodin ruokapöytään sekä ammattikäyttöön.

4.11.2016

Paholaiset viipaloituina – olkaa hyvät

Herkkumaan herkullinen paholaissarja sai kaksi purkillista viipaloituja jäseniä: Herkkumaa Devil’s chilikurkkuviipaleet ja Herkkumaa Devil’s jalapenoviipaleet. Chilikurkkuviipaleet polttelevat kevyesti, kun taas jalapenoviipaleet ottavat luulot pois. Molemmat löydät hyvin varustelluista ruokakaupoista. Lue chilikurkkuviipaleiden tuoteseloste tästä ja jalapenoviipaleiden tästä.

26.9.2016

Luvassa on synkkä ja tulinen syksy – Herkkumaan Devil’s -tuoteperhe laajenee

Kun sade piiskaa selkää ja kohme puree varpaanpäästä, et löydä lämpöä vällyjen välistä tai aatoksista kesäpäivän. Silloin käteesi purkki etsi, jonka lempeät liekit sulattavat sinun sydämesi. Herkkumaan Devil’s-tuoteperheen tulokkaat viettelevät vienosti poltellen tai täydellä liekillä.

Tomaattipohjainen Devil’s Salad Mild lämmittää suuta mukavasti ja viettelee täyteläisellä koostumuksellaan. Myös Devil’s Salad Hot on tomaattipohjainen, mutta vahvemmin chilin ja jalapenon tukema. Tämän tulisen paholaisensalaatin liekki polttaa rakkaudella makunystyröitä niin lisukkeena, dippinä kuin kastikkeena.

Tuoteperheen kolmas uutuus on Devil’s Red Pepper Jam -paprikahilloke, joka makeampana vaihtoehtona kruunaa niin lihan, kanan kuin kasvikset. Kaikki paholaisen tuotteemme ovat syntisen hyviä ja helppoja.

Tässä ovat Devil’s-sarjan tuotteet tältä erää. Varoitamme kuitenkin, että liekki ei ole tuotekehityksestämme vielä sammunut.

20.11.2015

Kurpitsasäilykkeet uusissa pakkauksissa!

Herkkumaan kurpitsasäilykkeet löytyvät kaupoista nyt sekä lasi-, pelti- että muovipakkauksissa. Eri kokoiset kurpitsasäilykkeet on suunnattu eri tarpeisiin – sekä yhden hengen talouksiin että suurkeittiöihin. Erityisesti uudet reilun kahden kilon muovipakkaukset soveltuvat erinomaisesti suurkeittiöiden tarpeisiin kokonsa ja keveytensä ansiosta.

Herkkumaan kurpitsapikkelsi ja kurpitsasalaatti ovat saatavilla muovipakkausten lisäksi myös easy open -kansilla varustetuissa peltipurkeissa. Reilun 300 gramman lasipurkeista löytyvät kurpitsakuutiot ja kurpitsapikkelsit. Tutustu Herkkumaan kurpitsasäilykkeisiin »

1.10.2015

Uutta Suomessa: Herkkumaan PET-mehukanisterit!

Pakkausmateriaali vaikuttaa merkittävästi tuotteen maun ja aromien säilyvyyteen. Herkkumaa halusi varmistaa, että mehut säilyttävät arominsa ja värinsä täydellisinä aina parasta ennen -päiväykseen asti ja päätti luopua mehujen polyeteenipakkauksista. Herkkumaan kehittämä uusi PET-mehukanisteri on ainutlaatuinen Suomessa.

PET säilyttää parhaiten aromit

Polyeteeni on suosittu elintarvikkeiden pakkausmateriaali, josta saadaan vahvoja, kahvallisia kanistereita, mutta sen haittapuolena on hengittävyys. Kun mehutiivisteen säilyvyysaika on 12 kuukautta, hengittävä muovi saattaa laimentaa mehun aromeja jo muutaman kuukauden kuluttua pakkaamisesta. PET-muovista tehdyt pakkaukset säilyttävät tuotteiden aromit, värit ja maun polyeteenia huomattavasti paremmin.

Herkkumaan uusi PET-mehukanisteri on läpinäkyvä, joten mehun väriä ei tarvitse arvailla kaupassa. Kanisterin iso suuaukko varmistaa sen, että mehu on helppo kaataa lasiin loiskumatta. Kierrettävän korkin sinettitulppa kertoo, että tuote on pysynyt suljettuna käyttöönottoon asti. Tutustu Herkkumaan mehuihin ja juomiin »