Puhtaat maut luonnosta jo vuodesta 1987

Säilömme tuotteisiimme Suomen kesän, luonnon omat puhtaat maut. Laajasta valikoimastamme löytyvät maistuvat säilykkeet, herkulliset hillot, maustekastikkeet ja majoneesit sekä suositut Devil’s texmex-lisukkeet jokaiseen herkutteluhetkeen.

Herkkumaan reseptit kunnioittavat suomalaisia perinteitä ja makutottumuksia. Perheyrityksemme kolmen sukupolven mittainen kokemus elintarvikkeiden valmistamisesta antaa raaka-aineille ikuisen kesän.

Tervetuloa makujen maailmaan!

Herkkumaa Oy

Herkkumaan Kurkku On Kurkkumaan Herkku”

Herkkumaa on yksi maamme johtavia säilykevalmistajia. Tuotteidemme korkealaatuiset raaka-aineet kypsyvät valikoitujen sopimusviljelijöiden pelloilla, ja muuttuvat herkullisiksi säilykkeiksi elintarvikealan ammattilaisten taitavissa käsissä.

Herkkumaan moderni elintarviketehdas sijaitsee Hämeenlinnassa, keskellä puhdasta luontoa ja vesistöä. Käsittelemme vuosittain useita miljoonia kiloja mm. kurkku- ja punajuurisäilykkeiden raaka-aineita. Tehtaaltamme valmistuu vihannessäilykkeiden lisäksi herkullisia hilloja, marmeladeja ja marjasurvoksia, maustekastikkeita sekä majoneeseja.

Herkkumaalla on tuotantoa myös Saksan Baijerissa, jossa samat laatukriteerit yhdistyvät korkealaatuiseen tuotantoon (IFS-laatujärjestelmä). Valmistamme Baijerissa myös mm. kurpitsasäilykkeitä ja tiettyjä kurkkutuotteita. Reseptiikasta ja laadusta vastaavat yhteistyössä suomalaiset ja baijerilaiset elintarvikealan ammattilaiset.