Herkkumaan lasipurkeille helposti avattavat kannet

18.4.2017

Vastaamme kuluttajien toiveisiin ja tuomme helposti avattavat kannet myös lasipurkkeihin. Ensimmäisenä ”easy open” -kansiin siirtyvät kurkkusäilykkeet, jotka pääsevät uusiin kansiin jo tällä viikolla. Perässä seuraavat kaikki hillot ja muut alle 3100 g vihannes- ja marjatuotteet. Ensimmäiset uudet pakkaukset saapuvat kauppoihin ja suurkeittiöihin kevään aikana ja loputkin satokauden mittaan.


Helppoa ja herkullista!

Lasipurkkien uudet, helposti aukeavat kannet tunnistat ”easy open” -tekstistä. Kaksiosaisen kannen kevyt kiertäminen vapauttaa tyhjiön, mikä tekee avaamisesta nopeaa ja kevyttä. Enää ei siis tarvitse kikkailla, kolautella purkkeja pöytiin tai varautua teräasein päästäkseen kiinni kurkkuihin, hilloihin, survoksiin ja muihin herkkuihin! Nälkäisimmät avaavat uudet purkit jopa yhdellä kädellä!

–Muutos syntyi vastauksena asiakaspalautteisiin. Haluamme helpottaa ihmisten arkea niin monikäyttöisillä ja herkullisilla säilykkeillä kuin helppokäyttöisillä pakkauksilla. Uudistus vaati meiltä mittavan linjastoinvestoinnin, mutta uskon sen maksavan itsensä takaisin asiakastyytyväisyydessä. Pienissä peltitölkeissä siirryimme easy openeihin jo viime vuonna. Eikä kehitys pääty tähän, sillä meiltä on tulossa myös monia uutuustuotteita vuoden mittaan, Herkkumaan toimitusjohtaja Atte Rekola vihjaa.