Herkkumaan uusi ketsuppi tähtää Suomen huipulle

30.10.2017

Lähdimme jo jokin aika sitten kehittämään laadukasta Suomessa valmistettua ketsuppia. Sellaista, jota ei vielä hyllyiltä löydy, mutta josta moni ketsupin ystävä, kotikokki ja ammattilainen on unelmoinut. Ketsuppia, jossa on annos artesaanimaista intohimoa ja laadukkaat, puhtaat raaka-aineet. Se on Herkkumaan uusi, Suomessa valmistettu premium-ketsuppi.

Reseptimme viimeistelee pitkä kokemuksemme teollisesta tuotannosta – luonnollisesti siinä maistuu myös horeca-ammattilaisten näkemys. Kuorrutteeksi annoimme uskottavan olemuksen, jonka ketsupin ystävät tunnistavat kaupankin hyllyllä.

Herkkumaan uusi ketsuppi saapuu ensimmäisenä ammattikeittiöihin. Pakkaus on helposti aukeava 10 kg kantikas rasia. Kantikkuus säästää tilaa jopa 33 % verrattuna vastaavan tilavuuden pyöreään sankoon.

Laatutyö ei kuitenkaan ole koskaan valmista. Mukana kehitystyössä on ollut tähän saakka lukuisia horeca-ammattilaisia – ja kehitämme reseptiä edelleen teiltä saadun palautteen pohjalta. Talven aikana otamme tuotekehitykseen mukaan myös kuluttajaraadin. Tavoitteemme on paras Suomessa valmistettu, marketista löytyvä ketsuppi – sen aseman aiomme ottaa ja pitää hallussa.