Paha saa palkkansa: kasvanut Devil’s-tuotesarja lämmittää ruokapöytiä

30.10.2017

Herkkumaan Devil’s-tuotteet ovat löytäneet itsensä hyvin suomalaisten ruokapöytiin. Lämpimän vastaanoton vuoksi sarja on kaikessa hiljaisuudessa kasvanut. Onkin aika ottaa perhepotretti.

Kuvan taustalla ovat hiljattain Devil’s-perheeseen liittyneet majoneesit. Devil’s mayonnaise, Devil’s savuchilimajoneesi ja Devil’s kurkkumajoneesi. Nämä suuremmat sisarukset eivät ole vielä olleet pieniin päin. Löydätkin heidät toistaiseksi vain ravintoloista: ehkä oletkin jo tuntenut vienot liekit hampurilaisen täytteenä tai ranskalaisten dippinä. Jälkikasvua on kuitenkin käytäväpuheiden mukaan tulossa. Odottelemme sitä innolla!

Kuvan vasemmassa laidassa komeilevat perheen päät: Devil’s Salad Hot ja Devil’s Salad Mild. Mild on säyseämpi humanisti helvetistä, joka luottaa viettelyksen voimaan. Hot on aggressiivisempi halki-poikki-pinoon -tyyppi, jonka mielestä sinun suusi synnit eivät ole soviteltavissa, vaan niitä on rangaistava helvetinmoisilla lieskoilla. Vaikka pariskunnan luonteissa on pieniä eroja, he tulevat hyvin toimeen samalla jääkaapin hyllyllä. Heidän vieressään vasemmalla on Devil’s Red Pepper Jam – sisarpuoli, jossa on hieman samaa verta, mutta joka makeilevana pikkupiruna erottuu kyllä joukosta. Devil’s Salad Mildin isompi sisko tunki itsensä kuvan etualalle. Lähes kilon painoisena se olisi kyllä näkynyt myös taka-alalta, mutta halusi nyt kovasti esitellä uutta ilmettään – saatat nähdä isomman Mildin vanhoissa tamineissa vielä joissakin kaupoissa.

Paholaisperheen vihreät lampaat ovat ryhmittyneet potretin oikeaan laitaan. Devil’s chilikurkkuviipaleet, Devil’s jalapenoviipaleet sekä kuvasta työkiireiden takia pois jääneet, ravintolapuolella viihtyvät Devil’s chilinen maustekurkku ja Devil’s chilinen viipalekurkku täydentävät punainen-valkoinen-vihreä -ruokaympyrän. Tuliset kurkut ja polttava jalapeno ovat pirun hyvää hiukopalaa leivän päällä, salaattipöydässä ja hampurilaisissa.

Kuvauksista perheen matka jatkuu kohti kauppojen hyllyjä. Tunnistat pirulaiset tummasta etiketistä, jolla ne erottuvat niin texmex-puolella kuin muillakin hyllyillä. Osa perheestä on saattanut livahtaa säilykkeiden sekaan ja chilikurkkuja löytyy myös irtotavarana suuremmista marketeista.

Löydä paholainen. Muuten paholainen löytää sinut.
Tutustu koko Devil’s-valikoimaan täällä.