Suomen laadukkaimmat majoneesit suurkeittiöihin

26.10.2017

Herkkumaan uudet kotimaiset majoneesit saapuivat suurkeittiöihin HoReCa-pakkauksissa. Reilunkokoiset kantikkaat pakkaukset sisältävät runsaasti täyteläistä makua.

E-kooditon suomalainen täysmajoneesi

E-kooditon suomalainen täysmajoneesi on aidoista aineksista valmistettua täyttä tavaraa – rasvapitoisuuskin on täyteläisen maun edellyttämä 80 prosenttia. Avainlipun koristamaa lisäaineetonta, laktoositonta ja gluteenitonta täysmajoneesia on turvallista käyttää suurkeittiöissä, sillä allergisoivia aineita ovat vain muna ja sinapinsiemen. Majoneesin täyteläinen koostumus sopii monipuoliseen käyttöön – salaateista ruuanlaittoon ja lisukkeeksi.

Devil’s-majoneesit tuovat uutta potkua majoneesimarkkinoille

Devil’s-majoneesit ovat maustettuja, herkullisia majoneeseja, jotka käyvät lisäkkeeksi sellaisenaan. Niillä täytät hampurilaiset ja muut herkut tai annat mukavan lisän salaatti- ja noutopöytään. Devil’s mayonaisse on mukavan tulinen chilimajoneesi, Devil’s savuchilimajoneesi herauttaa kielelle chipotlemaisen jälkipotkun ja Devil’s-kurkkumajoneesi on kuin syntynyt pikaruuan täytteeksi.

Devil’s-majoneesit ovat laktoosittomia ja gluteenittomia kotimaisia tuotteita, joiden pakkauskokona on 2,5 kg. Käytämme majoneeseissa tuoreina tehtaallemme saapuneita vihanneksia ja kasviksia. Herkulliset valkosipulin, kurkun ja chilien maut syntyvät tuoreista raaka-aineista, eikä mausteista, aromeista tai kuivatuista jauheista.

Kotimainen vegaanimajoneesi elää ajan hengessä

Kasvisruuan vallatessa tilaa yhä useammalla ruokalistalla ja lounaspöydässä, päätimme vastata huutoon luomalla maukkaan kotimaisen vegaanimajoneesin eli vegeneesin. Vegeneesiä on saatavana täysin allergeenittomana 30 % rasvaa sisältävänä versiona ja 60 % rasvaa sisältävänä laktoosittomana ja gluteenittomana versiona. Molemmat ovat laadukkaita kasvismajoneeseja, joista saat vegaaniruuille täyteläisen raaka-aineen tai lisäkkeen.

Kantikkaat pakkaukset ovat kevyitä luonnolle

Majoneesipakkauksemme ovat pääasiassa 2,5-kiloisia, mutta täysmajoneesia tarjotaan mahtavassa 5 kilon pakkauksessa. Uudet kantikkaat rasiat säästävät kuljetuksessa tilaa jopa 33 % verrattuna vastaavan kokoisiin pyöreisiin sankoihin. Tilasit sitten täys- tai kevytmajoneesia, on tuotteen jalanjälki täten tavanomaista kevyempi.