Aktuellt

Linna™ 7-pepparsenapen är nu tillgänglig!

Senap har redan länge varit en av hörnstenarna i vår affärsverksamhet och vår senap har också ändrat form många gånger under årens lopp. Vi vill framställa senap som skiljer sig till sin fördel från andra tillverkares senap och som håller alla inbitna korvätare varma oberoende av vädret!

Linna™ 7-pepparsenapen tillverkas vid vår anläggning i Tuulos och representerar tavastländskt livsmedelskunnande av bästa slag. Denna starka senap innehåller en blandning av många pepparsorter, bland annat vitpeppar, svartpeppar, muskotnöt, cayenne och chili.

Om du har som mål att krönas till grillmästare i kamratgänget nästa midsommar ska du komma ihåg att köpa LinnaTM – då ligger du steget före!

 

Herkkumaan pippurinen sinappi 300 g pullossa

Vårens nyheter

Livsmedelstillverkaren Herkkumaa fortsätter att bredda sitt utbud med två nya produkter till butikshyllorna – Mayochup tomatmajonnäs och Red’n’Green remouladmajonnäs.

Mindre fossila bränslen vid Herkkumaa

Eftersom Herkkumaa vill vara en långlivad aktör inom den finländska industrin anser vi det nödvändigt att göra vårt yttersta för att minska utsläppen som hänför sig till framställningen av våra produkter.

Herkkumaan kurkku- ja punajuurimajoneesit

Red’n’Green® gurk- och rödbetsmajonnäser är tillgängliga i affärerna!

Red’n’Green-majonnäserna är perfekta representanter för Herkkumaas mångsidighet samtidigt som de respekterar företagets rötter.