Uutta Suomessa: Herkkumaan PET-mehukanisterit!

1.10.2015

Pakkausmateriaali vaikuttaa merkittävästi tuotteen maun ja aromien säilyvyyteen. Herkkumaa halusi varmistaa, että mehut säilyttävät arominsa ja värinsä täydellisinä aina parasta ennen -päiväykseen asti ja päätti luopua mehujen polyeteenipakkauksista. Herkkumaan kehittämä uusi PET-mehukanisteri on ainutlaatuinen Suomessa.

PET säilyttää parhaiten aromit

Polyeteeni on suosittu elintarvikkeiden pakkausmateriaali, josta saadaan vahvoja, kahvallisia kanistereita, mutta sen haittapuolena on hengittävyys. Kun mehutiivisteen säilyvyysaika on 12 kuukautta, hengittävä muovi saattaa laimentaa mehun aromeja jo muutaman kuukauden kuluttua pakkaamisesta. PET-muovista tehdyt pakkaukset säilyttävät tuotteiden aromit, värit ja maun polyeteenia huomattavasti paremmin.

Herkkumaan uusi PET-mehukanisteri on läpinäkyvä, joten mehun väriä ei tarvitse arvailla kaupassa. Kanisterin iso suuaukko varmistaa sen, että mehu on helppo kaataa lasiin loiskumatta. Kierrettävän korkin sinettitulppa kertoo, että tuote on pysynyt suljettuna käyttöönottoon asti. Tutustu Herkkumaan mehuihin ja juomiin »