Uutta Suomessa: kotimainen ja e-kooditon majoneesi

30.10.2017

Kun ruuan turvallisuus jälleen kerran on noussut otsikoihin kananmunaskandaalin johdosta, esittelemme ylpeänä turvallisen kotimaisen majoneesin. Tämä täysin lisäaineeton ja Suomessa valmistettu majoneesi on täyttä tavaraa: kuten kotitekoinen majoneesi, myös Herkkumaan täysmajoneesi sisältää muhkeat 80 prosenttia rasvaa. Eikä se ole huono asia, sillä nyt puhutaan aidosta ruuasta ja luonnon raaka-aineista.

Emme keksineet pyörää uudelleen, teimme asiat vain entistä paremmin. Majoneesi on luonnollisesti laktoositon ja gluteeniton. Siinä on allergeeneina vain munaa ja mausteeksi lisättyä sinapinsiementä.

Suomalainen e-kooditon täysmajoneesi on turvallinen. Majoneesissa käytetyt kotimaiset, todistetusti salmonellavapaat vapaan kanan munat voidaan jäljittää tuotannosta kanalaan asti. Kanaloissa kanat ruokitaan pienestä pitäen rehulla, jossa ei ole käytetty GMO-ainesosia.

Ravintolat ja suurkeittiöt ovat ottaneet tuotteemme jo innolla vastaan, ja voit törmätä siihen useammassa maanlaajuisesti toimivassa ketjussa. Keräämme parhaillamme palautetta ravintoloilta ja viritämme tuotantolinjaamme, jotta saamme Suomen ensimmäisen kotimaisen lisäaineettoman majoneesin myös lähikauppaasi!