Ajankohtaista

Helsingin Sanomat testasi 24 mansikkahilloa – Herkkumaa hopealle!

Helsingin Sanomat halusi selvittää perinpohjaisesti millaisia mansikkahilloja kauppojemme hyllyiltä löytyy ja miten ne eroavat toisistaan.

Vertailuun pääsi mukaan Gourmet mansikkahillomme, joka sijoittui hopealle! Helsingin sanomat kuvailivat hilloamme seuraavasti:

”Keskipunainen hillo. Hieman marmeladimainen paksu rakenne, jossa paljon rikkonaista marjaa. Miellyttävä ja aito mansikan maku, sokerin määrä tuntuu juuri sopivalta. Herkullinen ja laadukas. Sijoitus 2/24.”

Kiitämme koko Herkkumaan väen voimin Helsingin Sanomia työmme arvostuksesta ja aiomme myös jatkossa toimittaa teille kaikille parhaat mahdolliset makuelämykset!

Vertailu ei ollut maksettu mainos ja mikäli olet Helsingin Sanomien tilaaja pääset lukemaan koko jutun tästä linkistä

 

Herkkumaa jatkaa investointeja tuotannon kehittämiseksi

Herkkumaa Oy on toteuttanut hankkeen, jonka tarkoituksena on ollut kehittää tuotantoamme ja varmistaa kapasiteettimme riittävyys myös tulevaisuudessa. Olemme investoineet uusiin koneisiin ja laitteisiin automatisoidaksemme raskaimpia tuotantolinjoja.

Herkkumaa siirtyy päästöttömään tuotantoon uuden teknologian avulla

Herkkumaa ottaa ensimmäisenä maailmassa käyttöön Elstor Oy:n kehittämän teollisuusmittakaavan 10 MWh:n energiavarastointiyksikön. Tämä mahdollistaa tuotannossa tarvittavan höyryn kehittämisen ilman CO₂-päästöjä.

Uuden sadon maustekurkku sekä viipalekurkku saatavilla

Hyvät asiakkaat. Laitoimme tuulemaan heti lomilta saavuttuamme ja aloitimme uuden sadon maustekurkun valmistuksen 27.6.2022! Tuotteiden toimitukset alkavat 4.7.2022 ja ne ovat tilattavissa myymälöihin saman viikon loppupuolella.