Ajankohtaista

Helsingin Sanomat testasi 24 mansikkahilloa – Herkkumaa hopealle!

Helsingin Sanomat halusi selvittää perinpohjaisesti millaisia mansikkahilloja kauppojemme hyllyiltä löytyy ja miten ne eroavat toisistaan.

Vertailuun pääsi mukaan Gourmet mansikkahillomme, joka sijoittui hopealle! Helsingin sanomat kuvailivat hilloamme seuraavasti:

”Keskipunainen hillo. Hieman marmeladimainen paksu rakenne, jossa paljon rikkonaista marjaa. Miellyttävä ja aito mansikan maku, sokerin määrä tuntuu juuri sopivalta. Herkullinen ja laadukas. Sijoitus 2/24.”

Kiitämme koko Herkkumaan väen voimin Helsingin Sanomia työmme arvostuksesta ja aiomme myös jatkossa toimittaa teille kaikille parhaat mahdolliset makuelämykset!

Vertailu ei ollut maksettu mainos ja mikäli olet Helsingin Sanomien tilaaja pääset lukemaan koko jutun tästä linkistä

 

Tekijät tutuiksi, osa 1: Sari Paavola

Uusi ”Tekijät tutuiksi” -videosarja koostuu työntekijöidemme tarinoista ja se muistuttaa ihmisten tärkeydestä tuotteiden takana. Ensimmäisenä esittelyvuorossa tehtaanjohtajamme Sari Paavola.

Kevään uutuustuotteet

Herkkumaa jatkaa monimuotoistumistaan elintarvikevalmistajana tuomalla kaupan hyllyille kaksi uutuus majoneesia, Mayochupin ja Remouladen.

Helsingin Sanomat testasi 24 mansikkahilloa – Herkkumaa hopealle!

Helsingin Sanomat halusi selvittää perinpohjaisesti millaisia mansikkahilloja kauppojemme hyllyiltä löytyy ja miten ne eroavat toisistaan.