Herkkumaa laatua!

“Laatu syntyy tavasta tehdä asioita oikein, oikeiden ihmisten kanssa, oikeilla raaka-aineilla.”
– Atte Rekola

Herkkumaan tuote

Haluamme valmistaa suomalaiselle kuluttajalle ehdottoman korkealaatuisia tuotteita. Toimintaamme ohjaavat ennen kaikkea tuotteiden laatu, maku ja turvallisuus. Korkealuokkaiset raaka-aineet, taitava henkilökunta, moderni tuotantokoneisto sekä luonnosta huolehtiminen pitävät huolen, että hyvä raaka-aine saa lopulta kylkeensä leiman ”HERKKUMAAN TUOTE”.

Laatu

Herkkumaa toimii kansainvälisen BRC-laatujärjestelmän  mukaan ja täyttää kaikki standardin mukaiset vaatimukset, jotka koskevat mm. elintarvikkeiden turvallista valmistamista ja tuotantoketjua, ympäristöystävällisyyttä ja hygieniaa.

Saatavuus

Tutut tuotteemme löytyvät ruokakaupoista kautta maan. Jollet löydä tuotetta omasta kaupastasi, niin kysy kaupan henkilökunnalta tai lähetä meille palautetta.

Herkkumaan maistuvia tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin.

 

Private label- ja b-to-b-tuotanto

Omien tuotteiden lisäksi Herkkumaa toimii sopimusvalmistajana useille kaupan ketjujen omille merkeille sekä useiden muiden elintarvikebrändien tuotteille. Useiden tuotantolinjojen voimin pystymme myös vastaamaan kasvavaan kapasiteettitarpeeseen ja sen kasvuun.