Ajankohtaista

Herkkumaa jatkaa investointeja tuotannon kehittämiseksi

Herkkumaa Oy on toteuttanut hankkeen, jonka tarkoituksena on ollut kehittää tuotantoamme ja varmistaa kapasiteettimme riittävyys myös tulevaisuudessa. Olemme investoineet uusiin koneisiin ja laitteisiin automatisoidaksemme raskaimpia tuotantolinjoja.

Uuden sadon maustekurkku sekä viipalekurkku saatavilla

Hyvät asiakkaat. Laitoimme tuulemaan heti lomilta saavuttuamme ja aloitimme uuden sadon maustekurkun valmistuksen 27.6.2022! Tuotteiden toimitukset alkavat 4.7.2022 ja ne ovat tilattavissa myymälöihin saman viikon loppupuolella.  

Herkkumaa kesätauolla 13.6-27.6.2022

Lepoa tarvitsevat kaikki, myös Herkkumaan henkilöstö sekä sen koneet ja laitteet. Olemme lomalla 13.6-27.6.2022, jotta kunnossapitomme saa vuotuisen huoltotauon Herkkumaan tuotantokoneistolle. Satokauden pyrimme aloittamaan miltein heti lomalta palattuamme ja kesän antimet pyritään saamaan asiakkaille pikimmiten!   Herkkumaa toivottaa kaikille oikein mukavaa kesää

Tekijät tutuiksi, osa 1: Sari Paavola

Uusi ”Tekijät tutuiksi” -videosarja koostuu työntekijöidemme tarinoista ja se muistuttaa ihmisten tärkeydestä tuotteiden takana. Ensimmäisenä esittelyvuorossa tehtaanjohtajamme Sari Paavola.

Kevään uutuustuotteet

Herkkumaa jatkaa monimuotoistumistaan elintarvikevalmistajana tuomalla kaupan hyllyille kaksi uutuus majoneesia, Mayochupin ja Remouladen.

Herkkumaan tuotteiden ulkoasu uudistuu 2020

Herkkumaa uudistaa pakkaus- ja etikettiulkoasunsa vuoden 2020 aikana. Täysin uudistunut, selkeä ja erottuva ilme toimii tunnistettavana tekijänä niin yksittäisissä tuotteissa kuin yhdistäjänä Herkkumaa-tuoteperheissä.