Food Service -tuotteet

Laadukkaita tuotteita suurkeittiöiden tarpeisiin

Herkkumaan food service -tuotteet on kehitetty suurkeittiöiden tarpeisiin. Ruoan ammattilaisille valmistetuista tuotteista löytyy maistuvia ja monikäyttöisiä vihannes- ja sienisäilykkeitä, kastikkeita, hilloja ja majoneeseja. Suurkeittiöiden tuotteet valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista suomalaisia makutottumuksia kunnioittaen ja tismalleen samoilla korkealaatuisilla resepteillä kuin päivittäistavarakaupan tuotteet.

Heti käyttövalmiit vihannessäilykkeet palvelevat ammattilaisia monessa eri muodossa – viipaleina, kuutioina ja kokonaisina vihanneksina, kuten kurkkuina ja punajuurina. Herkkumaan käytännölliset horeca-pakkaukset ja vuosikymmenten kokemus raaka-aineiden säilönnästä takaavat korkeatasoiset tuotteet suurkeittiöille.

Herkkumaa on Suomen suurin maustekurkkujen pakkaaja ja toimittaa tuotteita Hangosta Nuorgamiin, pystymme palvelemaan teollisuuden tarpeita ketterästi ja räätälöidysti. Toimitamme korkealaatuisia ja valmiiksi käsiteltyjä tuotteita myös elintarviketeollisuuden käyttöön.

Kehitämme ja uudistamme tuotevalikoimaamme asiakkaidemme tarpeita ja ideoita kuunnellen, joten älä epäröi antaa palautetta.

Ota yhteyttä!

Jarkko Karhu
Asiakkuusjohtaja, horeca/teollisuus
p. +358 50 4040109