Ajankohtaista

Herkkumaa joulutauolla 23.12.2021 – 10.1.2022

Yrityksemme on lomalla ja huoltotauolla joulun ja loppiaisen välillä eli 23.12.2021 – 10.1.2022. Tilaukset toivomme perjantaihin 17.12 mennessä.
Varmistaaksemme toimituksenne tänä aikana, pyydämme teitä ystävällisesti ennakoimaan taukoajankohtamme tilauksia tehdessänne.

Vårt företag är stängt för semester och service pausen mellan Julen och Trettondagen (23.12.2021 – 10.1.2022.) För att kunna försäkra Era leveranser på denna tid, ber vi Er vänligen beakta tidpunkten på vår Jul pausen, då Ni gör Era beställningar förre den 17.12.2021.

Our company is on vacation and maintenance break during the Christmas time and Epiphany, on 23.12.2021 – 10.1.2022. In order to guarantee supplies during this time, we kindly ask you to order in advance before the 17th of December 2021 in preparation for our vacation.

Jouluterveisin / Med Julhälsningar / with Christmas regards, Herkkumaa Oy
Atte Rekola

 

Tekijät tutuiksi, osa 1: Sari Paavola

Uusi ”Tekijät tutuiksi” -videosarja koostuu työntekijöidemme tarinoista ja se muistuttaa ihmisten tärkeydestä tuotteiden takana. Ensimmäisenä esittelyvuorossa tehtaanjohtajamme Sari Paavola.

Kevään uutuustuotteet

Herkkumaa jatkaa monimuotoistumistaan elintarvikevalmistajana tuomalla kaupan hyllyille kaksi uutuus majoneesia, Mayochupin ja Remouladen.

Helsingin Sanomat testasi 24 mansikkahilloa – Herkkumaa hopealle!

Helsingin Sanomat halusi selvittää perinpohjaisesti millaisia mansikkahilloja kauppojemme hyllyiltä löytyy ja miten ne eroavat toisistaan.