Food Service -products

Högkvalitativa produkter till storkök

Herkkumaas Food Service-produkter har utvecklats särskilt för storkökens behov. I produktsortimentet för målgruppen livsmedelspersonal ingår smakrika och mångsidiga grönsaks- och svampkonserver, såser, sylter och majonnäser. Produkterna till storköken tillverkas av högkvalitativa råvaror med fokus på finländska smaktraditioner och efter exakt samma recept som produkterna till dagligvaruhandeln.

De färdiga grönsakskonserverna underlättar personalens arbete och kommer i diverse former – skivor, tärningar eller som hela gurkor och rödbetor. De praktiska Food Service-förpackningarna och vår långa erfarenhet av konservering av råvaror garanterar produkter av hög kvalitet till alla storkök.

Herkkumaa är störst i Finland på inlagda gurkor och levererar produkter i hela Finland – från Hangö i söder till Ivalo i norr. Vi tillgodoser branschens behov på ett smidigt och anpassat sätt. Vi levererar högkvalitativa och färdigproducerade produkter även till livsmedelsindustrin.

Vi utvecklar och förnyar vårt produktsortiment efter våra kunders behov och idéer, så tveka inte att ge oss återkoppling.

Kontakta oss!

Pekka Forsström
Försäljningschef
tfn 040 566 5094

Susanna Heinonen
Beställningar
Tfn 03 647 770