Rena smaker från naturen sedan 1987

I våra produkter konserverar vi smaken av den finska sommaren och naturens egna rena smaker. I vårt breda sortiment hittar du smakrika konserver, goda sylter, såser, majonnäser och de populära Devil’s tex-mex-tillbehören för alla kulinariska tillfällen.

Herkkumaas produkter innehåller endast råvaror av högsta kvalitet från utvalda producenters odlingsfält. Rena smaker till alla finländska kök, konserverade i äkta kryddor. Familjeföretagets långa erfarenhet av livsmedelstillverkning löper genom tre generationer och ger råvarorna en evig sommar.

Välkommen till smakernas värld!

Herkkumaa Oy

Herkkumaa är en av landets ledande tillverkare av konserver. Kvalitetsråvarorna i våra produkter odlas på utvalda jordbrukares odlingsfält och förvandlas till smakrika konserver i händerna på våra skickliga livsmedelsexperter.

Herkkumaas moderna livsmedelsanläggning ligger i Tavastehus, mitt i den rena naturen omgiven av vattendrag. Vi hanterar årligen flera miljoner kilo råvaror till bland annat våra gurk- och rödbetskonserver. På vår anläggning tillverkas förutom grönsakskonserver även goda sylter, marmelader och mosade bär, såser och majonnäser.

Herkkumaa har även viss tillverkning i tyska Bayern där samma kriterier används för att uppnå en tillverkning av högsta kvalitet. I Bayern tillverkar vi även pumpakonserver och kålprodukter m.m. De finländska och tyska livsmedelsexperterna samarbetar kring recepten och kvaliteten.