Aktuellt

Panering med mangorajamajonnäs

Visste du att det är enkelt och gott att panera med våra smaksatta majonnäser?

Tillaga härliga kycklingfiléer panerade med mangorajamajonnäs och panko ströbröd, lökringar och skivad gurka. Något extra gott till veckoslutet! En airfryer (varmluftsfritös) är en praktisk apparat som du kan använda för att få krispigt god mat som vanligen friteras. Herkkumaas läckra produkter från majonnäs till gurkkonserver hittar du i välsorterade K-citymarket- & Supermarket- och Prismaaffärer.

Inre filé av kyckling panerad med panko ströbröd, skivad gurka och lök: 2 portioner

  • 2 lökar
  • 2 dl Herkkumaa skivad gurka
  • 400 g inre filé av kyckling
  • 320 g Herkkumaa mangorajamajonnäs
  • 2–3 dl panko ströbröd
  • en nypa salt
  • 1 tsk chiliflingor

Gör så här

  • Skala lökarna och skär dem i ringar.
  • Låt gurkskivorna rinna av.
  • Ta ut kycklingfiléerna i rumstemperatur.
  • Lägg mangorajamajonnäs på en tallrik.
  • Häll ströbröd på en annan tallrik.
  • Krydda ströbrödet med salt och chiliflingor.
  • Vänd lökringarna och gurkskivorna först i majonnäsen och sedan i ströbrödet.
  • Vänd till sist kycklingfiléerna i majonnäsen och sedan i ströbrödet.
  • Tillaga grönsakerna och kycklingen separat i airfryer i 200 grader.
  • Servera med mangorajamajonnäs.

Herkkumaa och Björnekulla bildar en ledande nordisk producent av växtbaserade livsmedelskonserver

Herkkumaa Group har kommit överens om att förvärva Björnekulla Food

Panering med mangorajamajonnäs

Visste du att det är enkelt och gott att panera med våra smaksatta majonnäser?

Tonfisk-makaronilåda

Är det här den nya vardagsfavoriträtten i din familj?