Ajankohtaista

Tonnikalakolmioleivät

Kolmioleivät ovat ajaton lohturuokaklassikko, joiden äärellä päivän sähkön hinta tai lumesta märät sukat unohtuvat tyystin. Leipien väliin valmistettava tonnikalatahna saa makunsa Herkkumaan kurkkusalaatista sekä majoneesista. Lyömätön yhdistelmä!

Tonnikalakolmioleivät:

  • Tölkki tonnikalaa
  • Paahtoleipää
  • 2-4 reilua ruokalusikallista Herkkumaan herkkumajoneesia
  • Hieman sipulia (kelta, puna, shalotti)
  • 1-3 reilua ruokalusikallista Herkkumaan kurkkusalaattia
  • Valkosipulijauhetta
  • Salaattia ja/tai tomaattia
  • Sitruunamehua

Ohje:

  1. Valuta vesi tai öljy tonnikalapurkista ja kaavi tonnikalat kulhoon
  2. Silppua shalottisipuli hienoksi ja lisää tonnikalan joukkoon. Lisää joukkoon myös majoneesi sekä kurkkusalaatti ja sekoita. Vinkki: Saat tahnasta hieman samettisemman lisäämällä joukkoon myös oliviiöljyä 
  3. Mausta seos valkosipulijauheella, sitruunamehulla ja pippurilla. Lisää myös ripaus suolaa oman maun mukaan.
  4. Paahda leivät ja täytä ne tonnikalatahnalla sekä salaatilla ja/tai tomaatilla
  5. Sulje kannet ja leikkaa kolmioiksi!

Fantin Tarina

Muistatko sinä Fantin?

Tonnikalakolmioleivät

Lohturuokaa parhaimmillaan

Herkkumaan kurkkusalaatit nyt myös kalvopakkauksissa!

Tuttu ja turvallinen Herkkumaan kurkkusalaatti täysin uudenlaisessa kalvopakkauksessa!