Ajankohtaista

Herkkumaalle BRC-elintarviketurvallisuussertifikaatti

Voimme ilolla ja ylpeydellä ilmoittaa, että Herkkumaa Oy on saavuttanut BRC (entinen British Retail Consortium, nykyisin Brand Reputation through Compliance) Grade A tason kesäkuun (3.–4.6.) 2020 auditoinnin pohjalta.

Olemme yhtiönä määrätietoisesti rakentaneet toimintamme vastaamaan yhä tiukkenevia globaaleja elintarviketurvallisuuden vaatimuksia. Tästä osoituksena meille on myönnetty 20.7.2020 BRC Global Standard Food -standardin elintarviketurvallisuussertifikaatti.

Haluamme jatkossakin kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa, sekä omia tuotteitamme, että private label -tuotteita vastaamaan alan viimeisimpiä vaatimustasoja.

Maistuvaa ja turvallista kesää!

Tekijät tutuiksi, osa 1: Sari Paavola

Uusi ”Tekijät tutuiksi” -videosarja koostuu työntekijöidemme tarinoista ja se muistuttaa ihmisten tärkeydestä tuotteiden takana. Ensimmäisenä esittelyvuorossa tehtaanjohtajamme Sari Paavola.

Kevään uutuustuotteet

Herkkumaa jatkaa monimuotoistumistaan elintarvikevalmistajana tuomalla kaupan hyllyille kaksi uutuus majoneesia, Mayochupin ja Remouladen.

Helsingin Sanomat testasi 24 mansikkahilloa – Herkkumaa hopealle!

Helsingin Sanomat halusi selvittää perinpohjaisesti millaisia mansikkahilloja kauppojemme hyllyiltä löytyy ja miten ne eroavat toisistaan.