Ajankohtaista

Herkkumaalle BRC-elintarviketurvallisuussertifikaatti

Voimme ilolla ja ylpeydellä ilmoittaa, että Herkkumaa Oy on saavuttanut BRC (entinen British Retail Consortium, nykyisin Brand Reputation through Compliance) Grade A tason kesäkuun (3.–4.6.) 2020 auditoinnin pohjalta.

Olemme yhtiönä määrätietoisesti rakentaneet toimintamme vastaamaan yhä tiukkenevia globaaleja elintarviketurvallisuuden vaatimuksia. Tästä osoituksena meille on myönnetty 20.7.2020 BRC Global Standard Food -standardin elintarviketurvallisuussertifikaatti.

Haluamme jatkossakin kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa, sekä omia tuotteitamme, että private label -tuotteita vastaamaan alan viimeisimpiä vaatimustasoja.

Maistuvaa ja turvallista kesää!

Herkkumaa jatkaa investointeja tuotannon kehittämiseksi

Herkkumaa Oy on toteuttanut hankkeen, jonka tarkoituksena on ollut kehittää tuotantoamme ja varmistaa kapasiteettimme riittävyys myös tulevaisuudessa. Olemme investoineet uusiin koneisiin ja laitteisiin automatisoidaksemme raskaimpia tuotantolinjoja.

Herkkumaa siirtyy päästöttömään tuotantoon uuden teknologian avulla

Herkkumaa ottaa ensimmäisenä maailmassa käyttöön Elstor Oy:n kehittämän teollisuusmittakaavan 10 MWh:n energiavarastointiyksikön. Tämä mahdollistaa tuotannossa tarvittavan höyryn kehittämisen ilman CO₂-päästöjä.

Uuden sadon maustekurkku sekä viipalekurkku saatavilla

Hyvät asiakkaat. Laitoimme tuulemaan heti lomilta saavuttuamme ja aloitimme uuden sadon maustekurkun valmistuksen 27.6.2022! Tuotteiden toimitukset alkavat 4.7.2022 ja ne ovat tilattavissa myymälöihin saman viikon loppupuolella.