Aktuellt

Herkkumaa blir BRC-certifierad för livsmedelssäkerhet

Vi kan med glädje och stolthet meddela att Herkkumaa Oy har fått BRC-certifikat, (tidigare British Retail Consortium, nu Brand Reputation through Compliance) gradering A baserat på en revision som genomfördes 3-4 juni 2020.

Företaget har målmedvetet utvecklat verksamheten för att uppfylla de allt striktare globala kraven på livsmedelssäkerhet. Som en bekräftelse på detta arbete erhöll vi den 20 juli 2020 ett BRC Global Standard Food-certifikat för livsmedelssäkerhet.

Vi vill fortsätta att tillsammans med våra kunder utveckla både våra egna produkter och private label-produkterna för att uppfylla de allra senaste kraven inom branschen.

 

Vårens nyheter

Livsmedelstillverkaren Herkkumaa fortsätter att bredda sitt utbud med två nya produkter till butikshyllorna – Mayochup tomatmajonnäs och Red’n’Green remouladmajonnäs.

Mindre fossila bränslen vid Herkkumaa

Eftersom Herkkumaa vill vara en långlivad aktör inom den finländska industrin anser vi det nödvändigt att göra vårt yttersta för att minska utsläppen som hänför sig till framställningen av våra produkter.

Herkkumaan kurkku- ja punajuurimajoneesit

Red’n’Green® gurk- och rödbetsmajonnäser är tillgängliga i affärerna!

Red’n’Green-majonnäserna är perfekta representanter för Herkkumaas mångsidighet samtidigt som de respekterar företagets rötter.