Aktuellt

Red’n’Green® gurk- och rödbetsmajonnäser är tillgängliga i affärerna!

Herkkumaas nya produkter som länge utvecklats finns nu i affärerna! Red’n’Green-majonnäserna är perfekta representanter för Herkkumaas mångsidighet samtidigt som de respekterar företagets rötter.

Gurkmajonnäsen innehåller utvald kryddgurka som framställts enligt vårt traditionella recept och rödbetsmajonnäsen innehåller utvald rödbeta. Den veganska majonnäsbasen i båda produkterna har också utvecklats vid Herkkumaa och den passar perfekt ihop med våra traditionella konserverade produkter.

Majonnäserna kan användas på många olika sätt, bland annat som dipp, för att smaksätta mat, som tillbehör eller helt enkelt som sådan för de allra ivrigaste Herkkumaafantasterna.

Red’n’Green, smaka och bli förtjust!

 

 

Mindre fossila bränslen vid Herkkumaa

Eftersom Herkkumaa vill vara en långlivad aktör inom den finländska industrin anser vi det nödvändigt att göra vårt yttersta för att minska utsläppen som hänför sig till framställningen av våra produkter.

Herkkumaan kurkku- ja punajuurimajoneesit

Red’n’Green® gurk- och rödbetsmajonnäser är tillgängliga i affärerna!

Red’n’Green-majonnäserna är perfekta representanter för Herkkumaas mångsidighet samtidigt som de respekterar företagets rötter.

Herkkumaan pippurinen sinappi 300 g pullossa

Linna™ 7-pepparsenapen är nu tillgänglig!

Vi vill framställa senap som skiljer sig till sin fördel från andra tillverkares senap och som håller alla inbitna korvätare varma oberoende av vädret!