Aktuellt

Red’n’Green® gurk- och rödbetsmajonnäser är tillgängliga i affärerna!

Herkkumaas nya produkter som länge utvecklats finns nu i affärerna! Red’n’Green-majonnäserna är perfekta representanter för Herkkumaas mångsidighet samtidigt som de respekterar företagets rötter.

Gurkmajonnäsen innehåller utvald kryddgurka som framställts enligt vårt traditionella recept och rödbetsmajonnäsen innehåller utvald rödbeta. Den veganska majonnäsbasen i båda produkterna har också utvecklats vid Herkkumaa och den passar perfekt ihop med våra traditionella konserverade produkter.

Majonnäserna kan användas på många olika sätt, bland annat som dipp, för att smaksätta mat, som tillbehör eller helt enkelt som sådan för de allra ivrigaste Herkkumaafantasterna.

Red’n’Green, smaka och bli förtjust!

 

 

Herkkumaa och Björnekulla bildar en ledande nordisk producent av växtbaserade livsmedelskonserver

Herkkumaa Group har kommit överens om att förvärva Björnekulla Food

Vårens nyheter

Livsmedelstillverkaren Herkkumaa fortsätter att bredda sitt utbud med två nya produkter till butikshyllorna – Mayochup tomatmajonnäs och Red’n’Green remouladmajonnäs.

Mindre fossila bränslen vid Herkkumaa

Eftersom Herkkumaa vill vara en långlivad aktör inom den finländska industrin anser vi det nödvändigt att göra vårt yttersta för att minska utsläppen som hänför sig till framställningen av våra produkter.